Bopæl: Viby J

Beskæftigelse: Kundechef i Djurslands Bank

Kontakt: danielkongsgaard@gmail.com

Sociale medier: Facebook og LinkedIn

Daniel Møller Kongsgaard

Bankrådgiver igennem 17 år, HD(FR) og Formuerådgiver

Gift med Maiken (pædagog) og vi har Marcus(4), Smilla(7) og Josva(10).

Interesser er Familiepolitik, erhvervsliv, civilsamfundets styrke , generationspagten, kirke og foreningsliv.

Cykling, løb og vandreture/trekking/outdoor og at læse bøger, og gode TV-serier

Mærkesager

Generationspagten

Jeg er passioneret for den Konservative ”generationspagt” med dannelse, personlig frihed- og ansvar som det centrale omdrejningspunkt. Jeg tror det er nøglerne til et stærkere, mere ansvarsfuldt og frit samfund, hvor vi alle tager hånd om hinanden både nationalt og lokalt. Vi SKAL give et bedre samfund videre til den næste generation på alle parametre også miljø.

Ansvar og medansvar

Det Grundtvigske menneskesyn er helt centralt for mig og som han siger: ” Al udvikling kommer indefra og al indvikling kommer udefra” På Christiansborg hænger kalkmaleriet: ” Alle vil Herrer være. Ingen vil sækken bære. ” Derunder ønsker jeg et stærkt erhvervsliv, der har de bedst mulige rammer til at tage de ansvar de også ønsker til at vækste økonomien og skabe arbejdspladser.

Familiens forhold

Jeg vil se rammerne styrket for familierne uanset konstruktion. Jeg ser ”Kernefamilien” som en af vores allervigtigste sociale konstruktioner. Vores børn fortjener de bedste og tryggeste rammer til dannelse, trivsel og livsduelighed. Vi skal turde bygge de gode rammer op igen…men på en ny måde!

Det gode foreningsliv

 Fokus på det gode foreningsliv, faciliteter herunder fysiske rammer som træningsfaciliter og sikre veje/cykelstier til og fra skole/foreningsliv.

Erhvervsliv

Læserbreve