Bopæl: Aarhus N

Beskæftigelse: Studerer statskundskab på Aarhus universitet

Kontakt: ek@ks.dk

Sociale medier: Facebook, Instagram og LinkedIn

Emil Karlebjerg

Jeg hedder Emil Karlebjerg, jeg er 28 og bor i Aarhus N. Jeg blev født i Aarhus i Vennelystparken på Fødeanstalten i Jylland (nu: Victor Albeck Bygningen). Herefter boede jeg i Mejlgade, før mine forældre og jeg flyttede til Kolding i 1997, da de ventede min lillesøster.

I 2014 flyttede jeg tilbage til min fødeby for at læse medicin (som i øvrigt har læsesal i den fhv. Fødeanstalten i Jylland). Jeg læste medicin indtil 2016, hvor jeg skiftede til statskundskab.

Jeg har hele mit liv interesseret mig for politik og samfundsforhold.
Jeg har altid nydt en god debat med udveksling af idéer og betragtninger.
Jeg har i løbet af mit liv været aktiv i et hav af forskellige foreninger og projekter, hvilket tog særligt fart i mødet med det frivillige studenterforenings-liv, da jeg startede på universitetet.

Her har jeg bl.a. været aktiv i kulturforeningen på statskundskab, stiftet STUND – Studerendes Sundhedspolitiske forening samt meldte mig ind i den borgerlige studenterpolitiske forening, Konservative Studenter i Århus (KS).Jeg blev hurtigt meget engageret i KS og blev bestyrelsesmedlem i Århus og forretningsudvalgsmedlem samt sidenhen landsnæstformand for den dengang ret inaktive Konservative Studerendes Landsorganisation, som sidenhen er eksploderet i vækst og aktivitet, nye lokalforeninger og medlemmer.

Jeg har siden barnsben været enormt fascineret af natur, og i tråd hermed har jeg det seneste halve år også engageret mig aktivt som medlem af De Unge Biodiversitetsambassadører.

Mærkesager

Bedre bybevaring

Vi skal beskytte Aarhus arkitektoniske sjæl, passe på vores bevaringsværdige bygninger og værne om vores fælles kulturarv.

Mere vild bynatur

Aarhus skal gøre sit for biodiversiteten. Vi skal have mere bynatur og vild natur i Aarhus Kommune. Til glæde for både os og naturen.

Danmarks bedste studieby

Med flere end 50.000 studerende og et universitet i verdensklasse har Aarhus et fantastisk studiemiljø. Det skal vi blive ved med.

Sundhed er også for de sårbare

Ingen skal falde mellem to stole. Vi skal sikre samspil mellem det kommunale og regionale sundhedsvæsen, socialområdet og psykiatrien.

Erhvervsliv

Uddannelse:
2016-2021: Stud.Scient.Pol, Aarhus Universitet

2014-2016: Stud.Med. Aarhus Universitet

Erfaring:

2020: Konsulent/projektleder, oplægsholder

2014- Stor erfaring fra div. organisationer og foreninger m.v.

  • Landsnæstformand, Konservative Studerendes Landsorganisation
  • Bestyrelsesmedlem, Konservative Studenter (Århus)
  • Medlem, Konservativ Ungdom

Læserbreve