Bopæl: Aarhus C

Beskæftigelse: Økonomichef i Hydraulico

Kontakt: jenssalling@gmail.com

Sociale medier: Facebook

Jens Salling

Jeg hedder Jens Salling og er i år flyttet fra Centrum af Aarhus ud på Aarhus Ø hvor jeg bor med min kæreste og hendes to piger. Når Coronaen og arbejdet tillader det, klatrer jeg i Aarhus Klatreklub hvor jeg sidder i bestyrelsen på femte år og er med til at bygge en nye klatrehal i Gellerup samarbejde med kommunen og en masse andre herlige frivillige kræfter. Jeg sidder desuden i bestyrelsen for Danske Klatreforbund hvor jeg primært arbejder med forbedringer i organisationen.

Bortset fra en fireårig afstikker til København som jeg flyttede til for at være formand for Konservativ Ungdoms Landsorganisation har jeg boet hele mit liv i Aarhus, hvor jeg voksede op i Højbjerg, gik på Forældreskolen, Marselisborg Gymnasium og læste Økonomi på Universitetet.

Jeg er født politisk interesseret, men fik for alvor vækket det i 2005 under en valgkamp hvor Konservative fint forklarede hvordan det var fundamentet for vores velfærdssamfund, at vi har et sundt erhvervsliv med driftige og dygtige mennesker, som bliver belønnet for deres indsats. Den grundlæggende sammenhæng bliver der talt alt for lidt om i vores land og vores by, og det er en skam. For vi må ikke glemme, at vi skal hver især klare os selv efter bedste evne og så fællesskabets hjælp kan gå til de udsatte.

Mine mærkesager

Erhverv og velfærd

En stærk velfærd er afhængig af et stærkt erhvervsliv der skaber jobs og skatteindtægter, så vi har råd til velfærd, uddannelse og infrastruktur..

Omsorg og omtanke

Vi skal yde omsorg og pleje med omtanke i dagtilbud, i skolen, på bostederne, i hjemmeplejen og på plejehjemmet. Omtanke betyder både kvalitet og nærvær.

Trygt og grønt

Det skal være trygt at færdes alle steder i byen og kommunen uanset om det er på vej til skole eller til fritidsklub eller aftentilbud, eller en tur i byen.

Kultur og samfundssind

Kultur, dannelse, foreningsliv og civilsamfund – det er her vi tanker op på vores fælles værdier som giver et stærkt fællesskab og en stærk kultur.

Erhvervsliv

  • 2014: Ansat i Hydraulico I Odder i forskellige stillinger med ansvar for logistik, indkøb, produktion og nu som økonomichef siden starten af 2020
  • 2011-2012: Landsformand for Konservativ Ungdom 
  • 2010: Bachelor i Økonomi fra Aarhus Universitet
  • 2001: Student fra Marselisborg Gymnasium

Læserbreve