Bopæl: Aarhus C

Beskæftigelse: Forskningsaudiolog

Kontakt: lottepetersen@ymail.com

Sociale medier: Facebook

Lotte Petersen

Jeg hedder Lotte Petersen, er 28 år, gift med Julius og nybagt mor. Jeg er for nuværende bosat i Aarhus C, men for fremtiden at finde i Mårslet, hvor vi skal til at bygge hus.

Jeg er uddannet Teknisk Audiolog fra SDU i 2018, og har siden arbejdet både privat og offentligt med behandling af høreproblemer, høretab og tinnitus. Det sidste år, som en del af et større forskningsprojekt.

Jeg har altid haft et borgerligt syn, og jeg længe ønsket en ændring i dansk politik, både kommunalt og nationalt. Den danske kultur er i konstant bevægelse, og der er et behov for at påpege de udfordringer vi har indbyrdes, så vi sammen kan gøre en forskel. Aarhus byråd har længe været i mangel af en ung stemme, der taler op om disse udfordringer.

Min interesse for politik

Jeg kommer ikke ud af en familie hvor politik har fyldt meget. Min mor, har dog altid været en kvinde med holdninger og hun har ikke været bange for at ytre dem. Det har jeg arvet. Det faldt mig naturligt at gå imod flokken og ”mene noget”, allerede tidligt i folkeskolen. Alligevel kom jeg ret sent ind i det politiske miljø, da det først var i 2017 at jeg meldte mig ind i Liberal Alliance. Herefter gik det stærkt, og jeg kom ret hurtigt med i bestyrelsen på Frederiksberg.

Jeg skiftede til Konservative, efter en lang overvejelsesproces. Efter valget i 2019, hvor LA gik tilbage, skete der en ret stor ændring i partiet. Der gik ikke lang tid, før jeg følte at mine kerneværdier ikke længere stemte overens med LA’s, derfor skiftede jeg til Konservative i foråret 2020. Jeg vægter den personlige frihed højt, men jeg ved at man kommer længst ved at løfte sammen. Derfor mener jeg, at den konservative retning for samfundet gavner bedst. Det er vigtigt at hjælpe de svageste, men vi har et personligt ansvar for at gøre vores bedste.

Mine mærkesager

Jeg brænder for trivsel og tryghed!

Det er selvfølgelig et meget bredt udsagn, men jeg synes det er essentielt at byens borgere skal føle sig trygge når de begiver sig rundt. Om dette er tidligt om morgenen, midt på dagen eller sent om aftenen, er ligegyldigt.

Vi skal have mere fokus på bæredygtighed

Trenden de seneste år, er drejet ned ad en meget markant sti. Klimaet er kommet i fokus! De unge er godt med og meget fokuseret på at gøre tingene rigtigt, men det skal nå bredere ud, så alle aldersgrupper finder det naturligt at genanvende vores ressourcer. 

Der skal være bedre ligestilling mellem kønnene

Ja, der skal stadig mere fokus på denne problematik i samfundet. Uanset hvordan man vender og drejer det, er vi stadig langt fra i mål med ligestillingen i Danmark eller i Aarhus kommune. Der skal stadig mere fokus til, for at skabe en ændring.

Erhvervsliv

Arbejde

  • 2020-2021: Forskningsaudiolog, Aalborg universitetshospital
  • 2019-2020: Teknisk Audiolog, Sinitone A/S – Hørebil
  • 2018-2019: Teknisk Audiolog,  Auditiva aps. – Høreklinikkerne. 
  • 2015-2018: Driftsleder,  Tivoli entertainment, F&B – Easyfood 

Uddannelse

  • 2015-2018: BA, Teknisk Audiologi – Syddansk Universitet, Odense

Frivilligt arbejde

  • 2019-2020: Bestyrelsesmedlem, Kolonihaveforeningen H/F Fælles eje
  • 2018-2020: Næstformand, Liberal Alliance Frb.
  • 2010-2020: AFS Interkultur

Jeg brænder for trivsel og tryghed!Jeg brænder for trivsel og tryghed!