Bopæl: Solbjerg

Beskæftigelse: Tømrermester

Kontakt: bj@byggefirmaet-johansen.dk

Ole Lindborg Johansen

Jeg hedder Ole Lindeborg, født i 1953 og opvokset i Mejrup ved Holstebro, hvor jeg startede som selvstændig tømrer i 1976, flytte i 1980 til Norge hvor jeg drev forretning i 8 år, og hvor jeg var et sidespring i Uganda og Benin, var i 1989 i Sverige for at arbejde og i 1990-1991 i Berlin. 

Flytte i 1989 til Århus og bosatte mig i Solbjerg sammen med Lisbeth, som jeg blev gift med 1991 og fik en søn i 1993 

Jeg har altid engageret mig i diverse foreninger, jeg sad i Solbjergskolens bestyrelse i 8 år, og har i 22 år været formand for den lokale Naverforening, en forening for berejste håndværkere, og er stadig formand, noget som har bragt mig mange steder hen i verdenen, da vi har medlemmer på både Tanzania, Brasilien, USA, Canada og flere steder i Europa.

De sidste mange år har jeg siddet i bestyrelsen for Solbjerg Håndbold, og foreningen for fri fagforeninger.

Min store interesse er at løbe på ski og spille håndbold. Jeg eget firma hvor vi er 4 ansatte.

Mærkesager

Udbygnings af børneinstitutionerne

jeg vil gerne gøre alt for at Solbjerg kan få de nødvendige børne institutioner, med den udbygning der er i Solbjerg og som ser ud til at forsætte, men mange børnefamilier, er institutionspladser hele tiden en manglevare.

Bedre idrætsfaciliteter

Vi skal i Solbjerg have udbygget idrætsfasiliteterne, der har i mange år manglet haltider, hallen blev bygget til 2000 indbyggere, nu er vi over 6000 indbyggere.

Bedre parkeringsmuligheder

Vi skal have bedre parkeringsmuligheder for håndværkerbiler i centrum af Århus, det er nærmest umulig at få lov at parkere i nærheden at det byggeri man nu er igang med. Vi skal endvidere kunne søge tilladelse at sætte skurvogne og container i nærheden af byggeriet.