Bopæl: Aarhus C

Beskæftigelse: Studerende på VIA

Kontakt: sebastianjoubert28@gmail.com

Sociale medier: Facebook og Instagram

Sebastian Kaimson

Jeg hedder Sebastian Kaimson og bor på Trøjborg. De første 11 år af mit liv har jeg boet i Svendborg, men i 2011 flyttede min familie og jeg til Aarhus. Jeg har en mor og far, en storebror og en kæreste. Jeg har gået på Kragelundskolen. Efter endt folkeskole startede jeg på EUX Business i Viby J.

I sommeren 2018 startede jeg på offentlig administration op VIA University College. Dette er en uddannelse som jeg er rigtig glad for. 

Min interesse for politik

I og med at jeg er adopteret fra Haiti, så har vi altid fulgt med i hvad der sker derover. Da jordskælvet ramte Haiti i januar 2010, begyndte jeg at følge med i nyhederne. Jeg var omkring 11 år. Familien og jeg så nyheder hver eneste dag, for at få at vide hvad der skete derover. I og med at vi så nyheder, så begyndte jeg også at interessere mig for hvad der skete i dansk politik. Så man kan sige, at jeg startede med at se nyheder på grund af mit biologiske ophav, men forsatte med at se nyheder så jeg kunne følge med i dansk politik. Jeg synes det var spændende og begyndte at læse op på hvad det egentlig var de fine mennesker i fjernsynet fortalte. Jeg begyndte at læse alle partiprogrammerne igennem og tog nogle kandidattest – der var ingen tvivl jeg var konservativ.

10 års intens interesse i politik. Mange mennesker følger med i politik og stemmer ved hvert valg. Det gør jeg også, men udover at jeg interesserer mig for politik, så valgte jeg også i 2015 at blive medlem af et politisk parti. Siden 2015, har jeg deltaget i 4 valgkampe, både som menigt medlem af et parti, som formand for Konservativ Ungdom og som byrådskandidat ved kommunalvalget i 2017. Imellem de valg, har jeg hjulpet den konservative byrådsgruppe med deres arbejde i byrådet.

Mine mærkesager

En tryg by!

Det handler både om vores borgere kan færdes trygt, at kvinder ikke skal være utrygge når de skal hjem fra byen, det betyder at vi har natbusser som kører så vores borgere kan komme hjem.

Stærkt erhvervsliv er lig med bedre velfærd

Vi står alle sammen med nogle udfordringer grundet Covid-19 krisen. Vi skal sørge for, at vores erhvervsliv kommer godt og sikkert igennem krisen.

En grøn by/grøn infrastruktur

At vi har den offentlige transport og infrastruktur der passer til tiden, men også ser frem i tiden. At vi tør satse på grønnere busser, BRT-løsninger og tænke Aarhus’ infrastruktur på en anden måde.

Privatøkonomi på skoleskemaet

Staten skal ikke komme med svaret på alting, men staten skal komme med rammerne og værktøjerne til at den enkelte borger selv kan klare de udfordringer man måtte møde.

Erhvervsliv

Arbejde

 • 2021: Praktikant, Syddjurs Kommune, Ledelsessekretariatet 
 • 2019-nu: VIA på Vejen, underviser
 • 2016 -nu: 2019 Trappevask i beboelsesejendomme 
 • 2015 – 2018: Rengøringsassistent i DINA Service 
 • 2015: Telefonsælger ved TMPartner
 • 2014: Opvasker Café Gaya

 

Uddannelse

 • 2018 – 2022: Administrationsbacheloren, VIA University College, Aarhus
 • 2017 – 2018: Suppleringsfag, Dansk A, Tysk B, Historie B, Aarhus HF & VUC.
 • 2015 – 2017: EUX Business, Viby J.

 

Frivilligt forenings- og bestyrelsesarbejde

 • 2019-nu:  Formand for Konservativ Ungdom i Stor-Århus
 • 2017-nu:   Bestyrelsesmedlem Konservativ Ungdom Stor-Århus
 • 2017-nu: Byrådskandidat i Århus for Det Konservative Folkeparti
 • 2016: Regionsrepræsentant i Landssammenslutningen af Handelsskoleelever
 • 2013 – 2015: Fodboldtræner IF Lyseng