Visioner for Aarhus

Fokus på det, der betyder noget

pige løber i skoven

Du har sikkert en idé om, at Det Konservative Folkeparti er støvet og kedeligt – Og ja, det er ganske vidst kedeligt, at vi ikke vil bruge penge der ikke er tjent, at vi mener det samme både før og efter valg, og at vi altid sætter det enkelte menneske før staten.

Men den konservative politik er meget mere end det, for den er ikke baseret på ideologi eller illusionen om et fejlfrit samfund. Den tager i stedet udgangspunkt i nogle grundlæggende værdier og en idé om, at vi skal tage ansvar for os selv og verden omkring os.

Det gør vi ikke ved at staten eller kommunen skal være den styrende faktor i det enkelte menneskes liv, men ved at den fokuser på det, der betyder noget; At vi kan hjælpe de svageste i vores samfund, at der er plads til, at den enkelte kan leve det liv vedkommende ønsker og ikke mindst, at vi hverken efterlader en ødelagt klode eller -økonomi til vores børn.

Den udvikling skaber vi ved at sikre rammerne der gør, at man kan tage ansvar for sit eget liv, rammer der sikrer at erhvervslivet kan skabe vækst og velstand og ikke mindst rammerne for at vi sammen kan skabe forandring i eget liv såvel som vores lokalsamfund.

Hvis det lyder som noget for dig, så kan du læse meget mere om vores politik på denne side, hvor du også kan møde vores medlemmer af byrådet, regionsrådet og folketinget – God læselyst!

Vores visioner for Aarhus